kakav sretnik

Posao života - dobio 20 milijuna eura samo da NE radi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ronaldo je toliko bogat da mu 20 milijuna više ili manje ne znači baš ništa, ali kada vam netko plati da ne radite, e onda je to posao života.

Cristiano Ronaldo stvarno ima sreće što se posla tiče, osim što je jedan od najboljih nogometaša na svijetu, Ronaldo je odličan poslovni čovjek. Linija njegovog donjeg rublja prodaje se 'kao luda', a to se odnosti i na sve ostale stvari na koje on stavi svoj potpis.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ipak, čini se kako je slavni nogometaš sada naravio posao života. Platit će mu 20 milijuna dolara samo da NE radi! Da, dobro ste pročitali, platit će mu da ne radi. Pojasnimo malo u čemu je stvar.

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Ronaldo nije dobio ulogu u novom filmu Martina Scorsesea 'Manipulator' iako mu je ulogu ponudio sam redatelj. Radnja filma vrti se oko života milijunera Alessandra Prota. Film će biti sniman u luksuznom apartmanu u New Yorku kojeg je Ronaldo nedavno kupio za 'bijednih' 17 milijuna eura. Najbolje od svega je to što je stan kupio upravo od Porta.

Problem je nastao jer Porto ne želi da ga u filmu glumi Ronaldo. 'Ronaldo je veliki nogometaš, ali nije kralj svijeta i ne želim da me on glumi, a s time se složio i Scorsese kada je bolje razmislio'. Bez obzira na to, Ronaldo će dobiti 20 milijuna eura jer je ostao bez uloge, a kako je Alessandro rekao on će ga sam isplatiti bude li to potrebno.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene