Lidija Vukičević, poznatija kao Violeta iz Boljeg života, malo se opustila u Photoshopu, tvrde srpski mediji.

Galerija Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram)

Glumica Lidija Vukičević odlučila je svima pokazati svoje najnovije izdanje. U Boljem životu Violetu je krasila dobra linija, a čini se da ju krasi i sada, nakon više desetljeća od prikazivanja te popularne serije.

Vezani članci Lidija Vukićević Violeta iz Boljeg života mami uzdahe u provokativnom badiću, vrući prizori s plaže bacili su njezine fanove u trans! Lidija Vukićević - 4 Violeta iz "Boljeg života" u 59. objavila fotku u bikiniju, obožavatelji ne mogu doći sebi: "Da Hollywood pozavidi"

Ipak, iako izgleda sjajno, mnogi su posumnjali u realnost njezine fotografije. Srpski mediji prenose da je Lidija naočigled ''stanjila'' sebe u programu za uređivanje fotografija.

Sumnja da je glumica stanjivala svoju liniju dolazi iz dijela fotografije oko Lidije. Naime, lijevi je stup na fotografiji ravan, dok je desni iskrivljen. ''Violeta'' se očito toliko zaigrala obrađivanjem fotografije da je deformirala sve oko sebe kako bi sebe sredila.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju