seksi izdanje

Magnet za poglede! Violeta iz "Boljeg života" objavila fotografiju raskošnog poprsja

Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Galerija

Lidija Vukićević, koju pamtimo po ulozi Violete Popadić iz serije "Bolji život", opet golica maštu izazovnim izdanjima.

Za njom su 90-ih ludovali baš svi, a 30-ak godina nakon Lidija Vukićević i dalje je prava bomba. Slavu je stekla ulogom Violete Popadić u seriji "Bolji život", no do danas današnjeg nije se puno promijenila.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Ovo je druga osoba! Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

I dalje pažnju privlači svojim atraktivnim izgledom, a nerijetko igra i na kartu provokacije. Nakon izazovnih fotografija u kadi, glumica je svoje obožavatelje počastila fotografijom na kojoj su u prvom planu njezine grudi. U čipkastom grudnjaku i crvenom ogrtaču Lidija je izmamila uzdahe mnogih pa ni ne čudi da su se komplimenti samo nizali.

"Bila i ostala mačka", "Od ovog se može umrijeti", "Nikad bolja", "Predivan ti je dekolte", samo su neki od komentara ispod fotografije.

 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene