Snimanje posljednje, šeste sezone serije "Kuća od karata" započeti će iduće godine, no bez njezine glavne zvijezde, glumca Kevina Spaceya, suočenog s nizom optužbi za seksualno neprimjereno ponašanje.


Posljednja sezona serije "Kuća od karata" imati će osam epizoda. Snimanje započinje početkom iduće godine, no bez Kevina Spaceya koji se posljednjih mjeseci našao u središtu holivudskih seks skandala.

Kevin Spacey (Foto: Getty)

"Snimanje započinje početkom 2018. godine, no bez Spaceya", kazao je glasnogovornik producentske kuće. Serija prati život i karijeru američkog političara Franka Underwooda, kojega je utjelovio Spacey i njegovu suprugu Claire. U središtu posljednje sezone bit će glumica Robin Wright koja u seriji tumači lik Claire Underwood. U petoj sezoni serijala postala je američka predsjednica.

Kevin Spacey (Foto: Getty)

Podsjetimo, dvostruki oskarovac Spacey u posljednjih se nekoliko mjeseci suočio s nizom optužbi za seksualno uznemiravanje svojih muških kolega, glumaca i redatelja. Nakon skandala javno je objavio da pripada gay populaciji. (Hina)