Zvijezda izvan sebe

Kim Kardashian šokirana: 'Kanye je vara!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prema pisanju slavnog blogera Pereza Hiltona, trudna Kim se izbezumila nakon što je čula vijest o preljubništvu Kanyea Westa.

Prema pisanju američkih medija, Kim Kardashian šokirala se kad je čula da je dečko Kanye West vara sa slavnim dizajnerom Riccardom Tiscijem te je otad 'izvan sebe'.

Pogledaj i ovo Bianca Censori - 6 Nešto pristojnije izdanje Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Naime, Riccardo je vrlo dobar prijatelj Kanyea koji radi za modnu kuću Givenchy te je dizajnirao i outfit ovog slavnog para za Met Galu.

>> Odjenula se u zadnji trenutak: Je li cvjetni uzorak pravi izbor?

Prema pisanju slavnog blogera Pereza Hiltona, trudna Kim se izbezumila nakon što je čula vijest o preljubništvu.

'Postoji nekoliko činjenica koje Kim ne može dematirati. Kanye je cijelu njezinu trudnoću proveo živeći u Parizu, a Riccardo je nedavno kupio stan koji je udaljen samo nekoliko stotina metara od reperovog doma u New Yorku. Kanye je opsjednut ovim dizajnerom, a imaju i vrlo dubok odnos te provode mnogo vremena zajedno. Kim je stoga izvan sebe. Ako se potvrdi da postoji veza između ove dvojice muškaraca, bit će vrlo posramljena', izjavio je izvor.

Podsjetimo, kad je Kim nadošila rukave na Riccardovu kreaciju za Met Galu, Kanye je izjavio kako mu je bilo neugodno te kako je bio posramljen što je Kim 'petljala s remek-djelom'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene