OMG

Odjenula se u zadnji trenutak: Je li cvjetni uzorak pravi izbor?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Reality zvijezda je odjenula kreaciju koja je privukla mnogo pozornosti i fotografa na Met Gala večer, ali navodno se njezinom dragom to nije nimalo sviđalo.

U ponedjeljak navečer u Metropolitan Museum of Art u New Yorku održana je Met Gala večer. Brojne slavne osobe prošetale su crvenim tepihom, a tema za sve uzvanike bila je 'Punk: Chaos to Couture'.

>> Slavni u prvim redovima: Seksi haljinice i 'zločesta' izdanja!

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Među brojnim poznatima našla se i Kim Kardashian, a s njom je bio i Kanye West. Trudna Kim privukla je jako puno pažnje na sebe kad se pred fotografima pojavila u dugoj haljini cvjetnog uzorka s rukavicama i sandalama istog upečatljivog uzorka te s prorezom duž cijele noge.

Prema pisanju stranih medija, riječ je o haljini modne kuće Givenchy koju je radio Riccardo Tisci. Navodno se Kim u zadnji trenutak odlučila odjenuti ovu kreaciju, jer u  prvu koju je namjeravala odjenuti jednostavno više nije mogla stati - bila joj je premala.

'Njezin novi stilist rekao joj je da se dosta udebljala te da je bolje da ne pokazuje svoje ruke. Stoga su na haljinu nadošiveni rukavi iako originalno nsu bili tamo. Kanyeu se to nije svidjelo, haljinu je napravio njegov najbolji prijatelj Riccardo Tisci u Givenchyju i osjeća se osramoćeno što je kim petljala s tim prekrasnim dijelom umjetnosti', tvrdi bliski izvor.

Za razliku od Kim, Kanye je bio puno manje upadljiv, odjenuo je samo crno odijelo i bijelu košulju, a također je riječ o Givenchy kreaciji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene