Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi pjevač Justin Bieber prije nekoliko tjedana završio je u pritvoru. Nakon njegovog izlaska, policija je objavila niz videa.


Pjevač Justin Bieber nedavno je završio u zatvoru u Miamiju zbog vožnje pod utjecajem narkotika. Nedugo nakon njegova izlaska iz zatvora pojavila se video snimka iz toaleta gdje pjevač vrši nuždu.

VIDEO 'Napumpaj se, napumpaj se' - Justin radio sklekove u zatvoru

Vezani članci Nikola Grmoja Političari reagirali na Mamićevu snimku: ''Kustićeva jedina kvalifikacija je bila stranačka iskaznica HDZ-a'' Zorislav Srebrić i Zdravko Mamić EKSKLUZIVNA SNIMKA Poslušajte kako Zdravko Mamić traži smjenu Davora Šukera: "Ne može više biti predsjednik. Mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnuti bura!"

Iako se takve snimke upravilu ne objavljuju, kada ste poznati i to će završiti u rukama medija. Na sreću, snimka je cenzurirana. No bez obzira na to, nije li ovoga puta otišlo predaleko?

No to nije jedina snimka koja je objavljena. Već su izašla snimka njegovog pretraživanja, kao i snimka nadzorne kamere na kojoj se vidi da je Justin radio sklekove u pritvoru.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook