nije šala

VIDEO 'Napumpaj se, napumpaj se' - Justin radio sklekove u zatvoru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi Justin Bieber svakako ne gubi vrijeme dok je u zatvorskom pritvoru. Izašla je i snimka na kojoj je mladi pjevač pokazao svoju snagu.

Reuters je objavio snimku iz pritvora u kojem je bio mladi pjevač Justin Bieber. 19-godišnjak je u pritvoru proveo svega 10 sati, no vrijeme nije gubio.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Zabavljao se pričajući s prijateljem Khalilom Amirom Sharieffom koji je isto, a zatim se samo bacio na pod i počeo raditi sklekove. Teen zvijezda jako brije o svojem izgledu, pa 'pumpanje mišića' dio je svakodnevnice.

Justin Bieber promijenio je ime u Bizzle

Bieber je 23. siječnja priveden jer je bio pod utjecajem opijata. Priznao je da je pio, pušio marihuanu i uzeo nekoliko Xanaxa – ni to ga nije spriječilo da pokaže svoju snagu, pa je uspio napraviti čak 23 skleka u 27 sekundi! 

Američki mediji nisu propustili priliku zadirkivati Biebera i pišu kako je 19-godišnjak gledao previše filmova u kojima su zatvorenici kuleri koji non stop vježbaju. 
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene