Komično ili ipak ne?

Bivši nogometaš nepristojno spustio ženi Željka Joksimovića: "Nisi baš nešto"

Sava Milošević, Jovana Joksimović (Screenshot: Youtube) Sava Milošević, Jovana Joksimović (Screenshot: Youtube) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Sava Milošević, Jovana Joksimović (Screenshot: Youtube) Galerija

Supruga Željka Joksimovića poznata je voditeljica. Ugostila je u emisiji nogometaša Savu Miloševića.

Jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica Jovana Joksimović našla se ovog mjeseca na meti kritika zbog pitanja koje je u intervjuu postavljala Jeleni Rozgi. U emisiji uživo je, naime, Jeleni dala do znanja da bi trebala naći nekog i dobiti dijete. Neugodna pitanja Rozga je vješto izbjegavala, a sada se i Jovana sama našla u nezgodnoj situaciji.

Pogledaj i ovo Jovana Joksimović - 2 ''magična jovana'' Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

Naime, ona i njezin suvoditelj Srđan ugostili su nogometaša Savu Miloševića, s kojim su radili zdravi napitak za doručak. "Jedna moja prijateljica me pitala koja je tvoja tajna ujutro, kako izgledaš tako", pitao je tada Milošević Jovanu. Ona je odgovorila da su njezina tajna chia sjemenke i mrvica šminke. On i Srđan počeli su se smijati, a bivši nogometaš dobacio je: "Nisi baš nešto".

Mnogi su njegov potez komentirali kao nepristojan, a drugi tvrde da je Milošević s Jovanom bio opušten jer se znaju već godinama. Sporni dio razgovora počinje na 4:00.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene