Supruga Željka Joksimovića poznata je voditeljica. Ugostila je u emisiji nogometaša Savu Miloševića.

Galerija


Jedna od najpoznatijih srpskih voditeljica Jovana Joksimović našla se ovog mjeseca na meti kritika zbog pitanja koje je u intervjuu postavljala Jeleni Rozgi. U emisiji uživo je, naime, Jeleni dala do znanja da bi trebala naći nekog i dobiti dijete. Neugodna pitanja Rozga je vješto izbjegavala, a sada se i Jovana sama našla u nezgodnoj situaciji.

Vezani članci Dejan Lučić, Jovana Joksimović (FOTO: Screenshot PrvaTV) Jovana izrazom lica rekla sve: Morala je poslušati najgluplji vic koji je ikada ispričan Ivana Bošnjak (Foto: Instagram) Eros Ramazzotti pjevao na raskošnoj svadbi hrvatske manekenke u Grčkoj

Naime, ona i njezin suvoditelj Srđan ugostili su nogometaša Savu Miloševića, s kojim su radili zdravi napitak za doručak. "Jedna moja prijateljica me pitala koja je tvoja tajna ujutro, kako izgledaš tako", pitao je tada Milošević Jovanu. Ona je odgovorila da su njezina tajna chia sjemenke i mrvica šminke. On i Srđan počeli su se smijati, a bivši nogometaš dobacio je: "Nisi baš nešto".

Mnogi su njegov potez komentirali kao nepristojan, a drugi tvrde da je Milošević s Jovanom bio opušten jer se znaju već godinama. Sporni dio razgovora počinje na 4:00.