Glumac nije prihvatio loše komentare o sebi, ali ni ostatak slavne ekipe nije se dobro proveo.


Bespućima interneta svašta se može pročitati, vidjeti, doživjeti. Nekad je to sredstvo bezbrojnih mogućnosti, dok je drugih dana izvor neograničenih izljeva mržnje. Takvu na sebi često osjete slavni stanovnici Hollywooda.

Vezani članci Hugh Grant i Anna Elisabeth Eberstein Nema tko ga nije obožavao: Nekad omiljeni šarmer uživa s 20 godina mlađom suprugom kojoj njegovi grijesi iz prošlosti ne smetaju Anna Eberstein Smirila je zavodnika kojem su fetiš bile prostitutke, a nije joj smetalo ni što je dobio dijete s drugom

Kate Hudson i Ryan Gosling bili su samo neki od zvijezda koje su gostovale u najnovijem izdanju rubrike 'Mean Tweets' koja se prikazuje u emisiji komičara Jimmyja Kimmela. Duhoviti Ryan Gosling pročitao je prosti 'tweet' o sebi i prilično se nasmijao, a isto je reagirala i simpatična Hudson.

Olivia Wilde nasmijala se na prosti komentar o svom velikom čelu, a isto je reagirala i Margot Robbie. Hugh Grant nasmijao se na nazivanje njegovog šarma 'jadnim', a ni ostatak glumaca nije reagirao ništa lošije. 'Je li Zac Efron ikad igrao u filmu u kojem nije totalni kreten? Nikad nisam gledao nijedan njegov film, sudim prema licu', dodao je Gosling. Kiefer Sutherland pokazao je nepoznatom čovjeku srednji prst. Ovaj je, naime, napisao kako ne može vjerovati da Kiefer Sutherland nije mrtav.