446753
446753
446753
446753
446753

VUČICA S WALL STREETA Otac joj tajkun, a ona ne želi čuti za njega

  • , 16.08.2016., 12:58
  • Autor:
  • komentara

Vučica s Wal Streeta slabo komunicira s ocem koji ju je napustio dok je još bila u pelenama.

 
 
 
 
Margot Robbie (Foto: Getty)
Margot Robbie (Foto: Getty)

Lijepa glumica Margot Robbie u medijma rado spominje svoju majku. Javnosti je tako od ranije poznato kako je Margot svojim prvim velikim glumačkim honorarom otplatila majčinu hipoteku.

 

A photo posted by @margotrobbie on

No, o svom ocu ne priča toliko puno. To ni ne čudi budući da je napustio svoju obitelj dok je Margot još bila u pelenama, piše magazin New Idea. Manje poznate činjenice o njemu Margot spominje u svojoj biografiji, no samo u kratkim crtama. Opisan je samo kao 'bivši vlasnik farme'. Ono što Margot nije otkrila saznao je Magazin New Idea te objavio kako je njezin otac zapravo tajkun.

'Margot i njezina sestra Anya ne žele znati za njega', otkrio je izvor za taj tablid koji tvrdi kako bogati i moćni tajkun živi samo nekoliko ulica dalje od glumičine majke Sarie Kessler. Tako je nedavno u intervjuu za The Sun Margot otkrila kako s ocem jedva komunicira. 'Uopće nisam poput njega', priznala je tada.

Margot nije bliska s ocem za razliku od njezinog brata Lachlana 'Lockiea' Robbiea koji je objavio nekoliko fotografija na društvenim mrežama s tatom kojeg naziva 'starim momkom', a napisao mu je i emotivnu poruku za Dan očeva. 'Možda nismo imali normalnu obitelj, ali pružio si mi obrazovanje i pomoć kad mi je bila najpotrebnija'.

I dok njezin brat ponosno pozira s ocem, glumica za kojom uzdišu brojni muškarci, ponosnija je na svoju majku koja je kaže odgojila njih četvero. Takon je 2014. za GQ Magazin otkrila kako se ne bi uopće ljutila da se pretvori u svoju majku jer bi joj to zapravo bila čast.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se