Odrasla si u Srbiji, sram te bilo, poručili su Jeleni Đoković sunarodnjaci u komentarima ispod videa na kojem se vidi da se određenih riječi na srpskom ne može sjetiti.


Supruga Novaka Đokovića,dosad omiljena Jelena, našla se na meti svojih sunarodnjaka nakon što se tijekom jednog predavanja potpuno pogubila. Naime, Jelena je predavala studentima, a u jednom trenutku pomiješala je srpski i engleski te nije mogla dovršiti rečenicu.

"Skills... To bi bile... Vještine", rekla je Jelena nakon što su joj prišapnuli rješenje iz publike. Zbunila se Jelena i oko riječi "prioritiziranje". Tri puta ju je počela izgovarati na engleskom, a potom je konačno uspjela na srpskom. Video je izašao na Youtubeu, a komentari su bili brutalni. Prozvali su Jelenu pokondirenom tikvom. "Odrasla si u Srbiji, sram te bilo", napisali su i poručili da su je dosad smatrali pametnom.

"Samo u Srbiji možeš predavati samo zato što ti je muž uspješan", zaključili su gledatelji videa. Ipak, pretpostavljamo da Jelena nije zaboravila svog materinji jezik, već je vjerojatno bila umorna. Nažalost, internet ne oprašta.