Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jelena Karleuša ima kratke živce. Kandidati ne mogu zadovoljiti njezina očekivanja.


Jeleni Karleuši očito je jako stalo do velikog glazbenog natjecanja 'Zvezda Granda'. Toliko se uzbudila pa je počela mahati rukama, vrijeđati i vikati na sav glas. Izgleda da niti jedan kandidat ne može zadovoljiti njezina očekivanja koju su velika naspram ostalih nezahtjevnih članova žirija. 'Obukla si se kao Lady Gaga, ali iz Bugarske, rekla je naživcirana Karleuša.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Nikad joj nije odgovorila na uvrede: Severini nude 100 tisuća eura za okršaj s Karleušom? Jelena Karleuša (FOTO: Instagram Zvezde Granda) Jelena Karleuša opet radi kaos, zbog Popovićeve izjave ostala je bez teksta i odmahnula rukom

Ovih će dana folkeri okupirati Zagreb. Pročitajte i tu priču.

Takvim sličnim komentarima Jelena je 'častila' šakom i kapom kandidate koji su se neuspješno trudili očarati šesteročlani žiri. 'Izgledaš kao vanzemaljac sa žutim pipcima', počastila je jednu kandidatkinju srpska pjevačica.

Ako niste pogledajte fantastični video američkog glumca koji se sprda na račun Srba.

Dok su kolege pokušavali smiriti Karleušine uzavrele strasti, ona se još i više iživcirala. Naglo se digla iz svog vrućeg stolca, mahala rukama i počela vikati 'Ja sam Beyonce i želim njoj da pomognem'!

Karleušinoj dobroti zbilja nema kraja.