LISTA NAJVEĆIH DIVA

KAKVI ZAHTJEVI Ono što oni traže, ne možete ni zamisliti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovi suludi zahtijevi će vas ostaviti u šoku!

Osim što su poznati po spektakularnim nastupima, neke pjevačke zvijezde iza kulisa su poznate i kao velike dive kada su u pitanju njihovi zahtjevi. Donosimo vam listu najvećih diva i njihovih najvećih zahtjeva.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Mariah Carey

Diva svih diva je definitivno Mariah Carey, ta spoznaja i nije neka tajna, a ni njoj samoj ne smeta previše ta titula. No, njezin najluđi zahtjev dosad je zasigurno onda kada je tražila 20 bijelih mačića i 100 bijelih golubica za božićni nastup u Londonu. Srećom, inspekcija joj je to onemogućila.

Jennifer Lopez

Još jedna ne tako tajna diva, iako se i dalje pretvara kako to nije. JLo je jednom prilikom tražila posebno opremljen trajekt sa sjedalima od lažne kože, frižiderom punim šampanjcem te dijamantne slušalice kako bi joj jednosatna vožnja od Cannesa do Monaca bila što ugodnija.

Madonna

Madonna trenutno svojim ponašanjem šokira fanove, no prije šest godina tijekom svoje svjetske turneje imala je jedan od najbizarnijih zahtjeva – svake večeri je željela potpuno novu WC dasku u kupaonici od svoje garderobe.

Kanye West

Kanye je svoje mjesto zaradio suludim zahtjevom da mu sve garderobne sobe moraju biti u potpunosti bijele, a vaze za cvijeće smiju biti samo zaobljene. Jednom prilikom je tražio da mu se ispegla tepih u garderobi jer nije bio dovoljno ravan, što i ne začuđuje s obzirom na to da je poznat kao problematičan.

Jelena Karleuša

Od regionalnih diva, srpska pop zvijezda zaslužuje biti spomenuta. Zahtjeva posebnu garderobu, prozore veselih boja te je zabranjen fizički kontakt s njom. Nema grljenja, ljubljenja, a prolaz do bine mora biti potpuno čist. Zahtjeva i privatni avion kao prijevoz te limuzinu s osobnim vozačem.

OVDJE pročitajte koji su najobrazovaniji domaći estradnjaci.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene