Jelena Karleuša prozvala je Lepu Brenu zbog Svetlane Ražnatović Cece.

Galerija


Dokumentarni film o životu Lepe Brene podigao je puno prašine u trećem nastavku. Iako je dokumentarac pun lijepih podataka iz karijere folk zvijezde, jedan je detalj mnogima zapeo za oko, a prva je o tome progovorila Jelena Karleuša.

Naime, u dokumentarnom filmu su govorile brojne Brenine kolegice i kolege, a između ostalog i Svetlana Ražnatović Ceca za koju se dugo vremena mislilo da nije u dobrim odnosima s Lepom Brenom.

Jelena Karleuša, gledajući taj dokumentarni serijal na jednoj srpskoj televiziji, nije uspjela držati jezik za zubima pa je iznijela teške optužbe na račun Arkanove Cece.

''Koliko si ti Breno tolerantna žena... Cecin kum Legija i njeni najbliži prijatelji Šiptar&klan kidnapiraju ti dijete, a ti je staviš u dokumentarac. Na tvom mjestu, ona bi se meni pojavila samo u “Vidimo se u čitulji”'', napisala je Karleuša na Twitteru.

Jelena Karleuša tako je javno kazala kako je Ceca bila u bliskim odnosima s kriminalcima koji su 2000. kidnapirali Stefana, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića.