Naime, njezin koncert na Ušću našao se u filmu o preminuloj Amy Winehouse.


Da, zvuči nevjerojatno i više je nego nevjerojatno, ali zanimljiv splet okolnosti natjerao nas je da na ovu situaciju gledamo iz jednog drugog kuta.. Jelena Karleuša u utrci za Oscara. Em su je kopirale najveće svjetske zvijezde poput Kim Kardashian i Beyonce, em su je tražili da komentira stil brojnih svjetskih političara... i to je sve istina. Jelena je zahvaljujući svom izrazitom modnom stilu postala poznata i preko bare, ali što radi na Oscarima pitanje je sad.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Karleuša dobila Oscara Slika nije dostupna OSCAR 2016 Ovdje doznajte sve dobitnike prestižne nagrade

Odgovor je u stvari vrlo jednostavan. Prisjetimo se, Amy Winehouse pred samu smrt održala je koncert u Beogradu, pa je ta svirka pronašla mjesto u dokumentarcu o njenom životu. Ono što je zanimljivo jest da kadrovi koncerta iz zraka ne pripadaju Amy, već Jeleninom koncertu iz 2013. godine. Jelena je tada pjevala pred Beograđanima u sklopu turneje 'Viva La Diva'.

E sad, s obzirom da je dokumentarni film 'Amy – The Girl Behind The Name' nominiran za Oscara u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma, a znalci očekuju da mu Oscar i pripade, bilo bi pošteno da pozovu i Jelenu čije su kadrove i to protuzakonito koristili u filmu. Uopće ne sumnjamo da bi Jelena svojom pojavom oduševila sve u Los Angelesu.