Luk ni jela ni mirisala

SVJETSKI SKANDAL Amy Winehouse 'pokrala' Karleušu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'Mala od skandala' uvijek je u centru zbivanja. Čak i onda kada ništa ne radi po tom pitanju.

Ona je prava 'mala od skandala'. Otpjevala je sama davno svoju sudbinu. Jelena Karleuša ovog puta 'luk ni jela ni mirisala'. Naime, njezin koncert na Ušću našao se u filmu o preminuloj Amy Winehouse. Barem tako tvrde srpski mediji, ali i sama Karleuša.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 3 o čemu su pričale? Osvanuo video Karleuše i Ronaldove Georgine: Vodile su kratak razgovor, a kasnije su se zapratile i na Instagramu!

Svjetska zvijezda iskopirala zgodne Hrvatice

Britanski dokumentarni film zaradio je već više od 22 milijuna dolara, a tijekom dva sata prikazuje brojne detalje iz tragičnog života pokojne Amy. Ono što je zapelo za oko Jeleni, ali i njenim obožavateljima, jesu scene koje se pojavljuju na 1:50:22, dakle pred kraj filma.

Karleuša: 'Nogometašima bez straha šalje fotke svojih genitalija'

Da podsjetimo, Amy Winehouse pred samu smrt održala je koncert u Beogradu, pa je ta svirka pronašla mjesto u dokumentarcu o njenom životu. Ono što je zanimljivo jest da kadrovi koncerta iz zraka ne pripadaju Amy, već Jeleninom koncertu iz 2013. godine. Jelena je tada pjevala pred Beograđanima u sklopu turneje 'Viva La Diva'.

Čekala je pravu priliku – primjećujete li što im je zajedničko?

Redatelj se, očito i bez pitanja, poslužio Karleušinim snimkama kako bi dočarao atmosferu koncerta preminule pjevačice. Sama Karleuša objavila je na Twitteru status: 'Gledam snimku mog koncerta u filmu o Amy Winehouse i plačem'. Time se osvrnula na cijelu situaciju.

Dokumentarac pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene