Prozvao i Kanyea Westa

Digao veliku buru: Jay-Z objavio novi album i na njemu priznao da je varao Beyonce?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jay Z izazvao je veliku pozornost svjetskih medija objavom novog albuma. Progovorio je o nevjeri, Beyonceinoj trudnoći i Kanyeu Westu... Radi li se o sjajnom marketinškoj strategiji ili ne, znaju samo oni...

Veliku pozornost stranih medija izazvao je novi album Jay-Z-ja, nazvan "4:44". Baš kao što je i Beyonce svojim albumom "Lemonade" dala naslutiti da ima bračnih problema, tako je i Jay-Z, čini se, putem albuma odlučio progovoriti o nekim stvarima iz braka slavnog para, koji je nedavno dobio i blizance.

Pogledaj i ovo Nova kuća Beyonce i Jay-Z-ja - 4 Spektakl! Poznati moćni par kupio kuću za 200 milijuna dolara, evo što sve ima najskuplja kuća ikada prodana u Kaliforniji!

Odlučio progovoriti ili smislio sjajnu marketinšku strategiju za uspjeh svog, ali i albuma "Lemonade" svoje supruge? Znaju sam Beyonce i Jay-Z, koji su pravi majstori kada je glazbeni posao u pitanju.

U svakom slučaju, Daily Mail piše kako je album "4:44" isprika za nevjeru, dodajući da se iz barem tri pjesme na albumu mogu iščitati reperova priznanja. U pjesmi "Kill Jay-Z" obraća se samom sebi, spominjajući i Erica Beneta, bivšeg supruga glumice Halle Berry, a koju je varao. Spominje u pjesmi i sukob sa Solange, navodeći da su svi proganjali Solange, no bili su u krivu. Nakon što je Beyonce opjevala "Becky s lijepom kosom", spomenuo ju je na albumu i Jay-Z. U pjesmi u kojoj je pjevao o Becky, prateće vokale pjeva mu supruga Beyonce.

Na albumu je demantirao glasine da su blizance dobili medicinski potpomognutom oplodnjom, već ih naziva čudom koje mu je pomoglo da uvidi kakve je greške napravio. Osvrnuo se i na svoj odnos s Kanyeom Westom, navodeći u jednoj od pjesama kako mu je posudio 20 milijuna dolara. Naravno, treba reći da ništa u stihovima nije direktno navedeno, no vrlo je lako razjasniti o čemu Jay Z repa na svom novom i dugoočekivanom albumu. Beyonce i on postali su ovih dana roditelji blizanaca, a nazvali su ih Rumi i Sir. TMZ navodi i kako su odmah zaštitili imena blizanaca kao vlasništvo.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene