Liječnici ih odlučili zadržati?

Zadržani u bolnici? Beyonce rodila sina i kćer još u ponedjeljak?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Navodno je Beyonce rodila blizance još u ponedjeljak. Navodno su ih liječnici zadržali u bolnici zbog manjih problema...

Beyonce Knowles i Jay - Z postali su ovog tjedna roditelji, barem ako je vjerovati pisanjima Peoplea, Showbiza 411, TMZ-ja, ali i brojnih drugih američkih medija. Navodno su proteklog tjedna dobili blizance - i to dječaka i djevojčicu. "Beyonce i Jay su oduševljeni i počeli su vijest širiti s obitelji i najbližim prijateljima", izjavio je izvor za People.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Prema pisanju TMZ-ja blizanci su zadržani u bolnici zbog manjih problema. "Blizanci su rođeni u ponedjeljak u Los Angelesu. Dogodio se manji problem pa ih liječnici nisu htjeli pustiti", rekao je izvor za TMZ. Prema riječima izvora, u bolnici je ostala i Beyonce. Nije poznato kad će biti pušteni kući.

Špekulira se već danima je li Beyonce rodila ili ne, a sumnju je dodatno potakla njena sestra Solange, koja je viđena pred losanđeleskom bolnicom ovog tjedna nekoliko puta. Iako se pretpostavljalo da će Beyonce roditi kod kuće, čini se da se ipak odlučila na bolnicu, kao i prvi put, kada je u New Yorku donijela na svijet kćerkicu Blue Ivy.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene