Mimi Oro, Stanija, Soraja... Sve padaju u zaborav nakon što vidite osebujan stil Ine Barbike.


Ima li starletama kraja i što ih toliko motivira da se odluče za upravo to zanimanje? Fenomen je to o kojem se već dugo raspravlja, a neki psiholozi smatraju i da je samo stvar trenutka kada će ova pojava biti proglašena dijagnozom. Ipak, svakog tjedna – starleta jedna. Ina Barbika nije plavuša, ali eto – Barbika je. Barem si je tako dala ime. I ona je postala hit na Facebooku, a za očekivati je da će uskoro snimiti neku pjesmu koju će najaviti kao 'veliki' balkanski hit.

Vezani članci Metisha Schaefer (Foto: Instagram) Njemačkoj Kim Kardashian druga je preotela dečka, no za ovakvim komadom sigurno se otimaju Demi Rose (Foto: Instagram) Internetom kruži snimka na kojoj bujna starleta nije tako savršena kao na fotkama, a tek kad vidite kako hoda

Već smo pisali o tome koliko starlete troše na svoj izgled, a vjerojatno se i Ina Barbika bacila u trošak. Jedva čekamo osebujne intervjue i video snimke gdje pokazuje svoj talent. Ina Barbika dobro nam došla u svijet estrade koji bi bez starleta ponekad bio dosadan.