36-godišnja Fani Stipković dulje vrijeme oduševljava snimkama iz teretane.

Galerija


Bivša manekenka i uspješna voditeljica redovita je posjetiteljica teretane.

Vezani članci Ana Gruica (Foto: Instagram) Izazovno izdanje poznate Splićanke dokazalo zašto ju zovu "The Body", a jedan je detalj ukrao svu pažnju Fani Stipković (Foto: Instagram) Treninzi zgodne Fani postaju sve brutalniji: Pogledajte što izvodi za čvrst trbuh

Riječ je o 36-godišnjoj Fani Stipković, koja obožava vježbanje, najviše CrossFit, koji nije za svakoga, već samo za one najizdržljivije.

No plavokosa ljepotica nema problema sa snagom i težinama, jer je u posljednjem videu na Instagramu demonstrirala kako bez problema izvodi vježbe za stražnjicu s vrtoglavih 100 kilograma.

Fani već dulje vrijeme oduševljava svoje obožavatelje na Instagramu fotografijama i snimkama iz teretane, a njezino utrenirano tijelo istovremeno izaziva oduševljenje i ljubomoru.

Fani ne propušta ni priliku kako bi druge ljude potaknula na što zdraviji život pa se često raspiše o tome zašto bi trebali što češće vježbati.

"Vježbanje ne mijenja samo vaše tijelo, već donosi promjene u zdravlju, umu, ponašanju i raspoloženju. Magija je u tebi! Pobijedi svoje strahove", poručila je Fani.

Svaka čast!