Postao je veoma tražen

Pobjegao iz zemlje, prijeti mu 11 godina zatvora

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fabrizio Corona, bivši suprug hrvatske manekenke Nine Morić, pobjegao je iz Italije i nalazi se u nekoj europskoj državi, procijenjuje tužiteljstvo u Torinu, koje je zbog toga izdalo međunarodni nalog za njegovo uhićenje.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) Ne nosi baš ništa Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Vlasnik fotografske agencije koja je slikala poznate osobe i zatim slike prodavala medijima, ali i snimljenim osobama, Fabrizio Corona, osuđen je na definitivnu kaznu od pet godina zatvora zbog iznuđivanja 25.000 eura od bivšeg nogometaša Juventusa Davida Trezegueta.

>> Osuđen na pet godina zatvora: Fabrizio Corona u bijegu?

No, sada se Coroni pridodaju dvije godine i 10 mjeseci kazne na koju je bio osuđen zbog iznuđivanja novca nogometašima, ali je mogao to vrijeme provesti u pružanju društveno korisnih usluga. Sada mu se ta kazna pridodaje, pa bi Fabrizio Corona trebao odležati u zatvoru 7 godina, 10 mjeseci i 17 dana.

Ako mu Vrhovni sud potvrdi i kaznu koju mu je izrekao drugostupanjski od 3 godine i 10 mjeseci zatvora zbog propasti njegove fotografske agencije Corona's, onda će “paparazzo” poznatih osoba, kako ga nazivaju, morati odležati u zatvoru više od 11 godina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene