BIVŠI MUŽ NINE MORIĆ

Osuđen na pet godina zatvora: Fabrizio Corona u bijegu?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Fabrizio je osuđen na pet godina jer je iznuđivao novac od nogometaša.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Nina Morić (Foto: Instagram) Ne nosi baš ništa Naša manekenka koja je stekla svjetsku slavu objavila golu fotografiju, u prvom je planu tetovaža koja simbolizira buran brak s bivšim

Bivši suprug manekenke Nine Morić, Fabrizio Corona u Italiji je pravomoćno osuđen na pet godina zatvora jer je iznuđivao novac od nogometaša Juventusa, Davida Trezegueta.

Talijanski sud proglasio ga je krivim za iznudu 25.000 eura pa je Corona osuđen na pet godina zatvora. Međutim, kad je talijanska policija u petak došla po njega na adresu u Milanu, Corona nije bio tamo. Stoga se sumnja da je bijegu!
 

>> Nina je Fabriziju spremila opaku večeru zbog koje je završio u bolnici!

Istog dana viđen je u blizini stana, točnije u jednom obližnjem kafiću. Fabrizio ima priliku još danas se prijaviti sam policiji, a ako to ne učini do poslijepodnevnih sati, smatrat će ga se bjeguncem, pišu talijanski mediji.

Corona je u listopadu 2012. osuđen na godinu i pet mjeseci zatvora zbog iznuđivanja novca od nogometaša Adriana i Francesca Coca. Presuda još nije pravomoćna, ali na drugostupanjskom sudu je osuđen na tri godine i 10 mjeseci zatvora i za propast, dugovanja od 6 milijuna eura, njegove fotografske agencije Corona's.

Podsjetimo, talijanski mediji tijekom prosinca objavili su kako su se Fabrizio i Nina pomirili nakon što je on prekinuo trogodišnju vezu s Belen. Upravo je Belen Rodriguez bila ta zbog koje se njihov brak dug deset godina i okončao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene