Je li to moguće?

Vlasnik jedne od najpopularnijih frizura u povijesti i bivši nogometaš, podvrgnuo se presađivanju kose?

David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) +0 David Beckham (Foto: Getty Images) Galerija

David Beckham već godinama određuje modne trendove, ali najpoznatiji je po svojim frizurama koje su inspirirale mnoge.

Njegove su frizure inspirale naraštaje dječaka i muškaraca diljem svijeta, a jedna od najpoznatijih frizura u povijesti, takozvana "beckhamica", dobila je ime upravo po svom vlasniku, bivšem nogometašu Davidu Beckhamu.

Pogledaj i ovo David Beckham Radi se o ogromnoj svoti David Beckham na sudu s holivudskim glumcem, tvrdi da ga je bivši prijatelj oštetio za milijune funti dok su surađivali

Česte promjene frizura njegov su zaštitni znak, no čini se kako 43-godišnji David ima ozbiljnih problema s kosom. Naime, šuška se da se čak podvrgnuo transplantaciji kose.

David Beckham (Foto: Getty Images) David Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Prema pisanju magazina The Sun, izvor blizak obitelji Beckham otkrio je da se David nedavno pridružio popisu muškaraca srednjih godina koji su se odlučili za taj potez.

Proteklih nekoliko mjeseci promijenio je nekoliko različith frizura, a prijašnjih je godina nosio mnogo duže uvojke, a često i vunene kape. Tada su već počela nagađanja kako je počeo gubiti kosu.

U svibnju ove godine na Kraljevskom vjenčanju nosio je kratko ošišanu frizuru, dok se već u lipnju na prijemu u Buckinghamskoj palači pojavio s dužom kosom skupljenom u rep, što je probudilo sumnju o transplantaciji.

David Beckham (Foto: Instagram) David Beckham (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Bili to istina ili ne, riječ je o vrlo privatnoj stvari", izjavio je Davidov glasnogovornik i jasno dao do znanja da nogometna legenda o tome ne želi pričati u javnosti.

Ako se nagađanja pokažu točnima, taj tretman očito postaje sve popularniji među svjetskim zvijezdama.

Davidov bliski prijatelj, slavni kuhar Gordon Ramsay je snimljen 2011. godine u Los Angelesu kako napušta kliniku za presađivanje, iako je to opovrgnuo tvrdivši da je u klinici bio zbog nesreće s vatrom i plinovima koja mu se dogodila u kuhinji.

Presađivanje kose odradili su i 53-godišnji glumac James Nesbitt i 32- godišnji nogometaš Wayne Rooney koji su o tome i javno progovorili.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene