David Beckham već godinama određuje modne trendove, ali najpoznatiji je po svojim frizurama koje su inspirirale mnoge.

Galerija


Njegove su frizure inspirale naraštaje dječaka i muškaraca diljem svijeta, a jedna od najpoznatijih frizura u povijesti, takozvana "beckhamica", dobila je ime upravo po svom vlasniku, bivšem nogometašu Davidu Beckhamu.

Vezani članci David i Victoria Beckham (Foto: Instagram) Slavni par presretan što im je sin prekinuo s posesivnom i agresivnom manekenkom Charlize Theron (Foto: Getty Images) To nitko nije očekivao: Omiljena glumica šokirala fanove drastičnom promjenom izgleda

Česte promjene frizura njegov su zaštitni znak, no čini se kako 43-godišnji David ima ozbiljnih problema s kosom. Naime, šuška se da se čak podvrgnuo transplantaciji kose.

David Beckham (Foto: Getty Images)
David Beckham (Foto: Getty Images)

Prema pisanju magazina The Sun, izvor blizak obitelji Beckham otkrio je da se David nedavno pridružio popisu muškaraca srednjih godina koji su se odlučili za taj potez.

Proteklih nekoliko mjeseci promijenio je nekoliko različith frizura, a prijašnjih je godina nosio mnogo duže uvojke, a često i vunene kape. Tada su već počela nagađanja kako je počeo gubiti kosu.

David Beckham (Foto: Pixsell)
David Beckham (Foto: Pixsell)

U svibnju ove godine na Kraljevskom vjenčanju nosio je kratko ošišanu frizuru, dok se već u lipnju na prijemu u Buckinghamskoj palači pojavio s dužom kosom skupljenom u rep, što je probudilo sumnju o transplantaciji.

David Beckham (Foto: Instagram)
David Beckham (Foto: Instagram)

"Bili to istina ili ne, riječ je o vrlo privatnoj stvari", izjavio je Davidov glasnogovornik i jasno dao do znanja da nogometna legenda o tome ne želi pričati u javnosti.

Ako se nagađanja pokažu točnima, taj tretman očito postaje sve popularniji među svjetskim zvijezdama.

Davidov bliski prijatelj, slavni kuhar Gordon Ramsay je snimljen 2011. godine u Los Angelesu kako napušta kliniku za presađivanje, iako je to opovrgnuo tvrdivši da je u klinici bio zbog nesreće s vatrom i plinovima koja mu se dogodila u kuhinji.

Presađivanje kose odradili su i 53-godišnji glumac James Nesbitt i 32- godišnji nogometaš Wayne Rooney koji su o tome i javno progovorili.