Dan uoči kraljevskog vjenčanja David Beckham navodno se u jednom klubu zabavljao u društvu starlere Kare Keble White i njezine prijateljice.

Galerija


Na dan kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, Victoria Beckham, koja je uz supruga Davida bila među uzvanicima, imala je poprilično suzdržan izraz lic,a što za nju i nije čudno, no mnogi su u priči koja je dospjela u medije sada i pronašli razlog njezina stava.

Victoria Beckham (Foto: Getty Images)
Victoria Beckham (Foto: Getty Images)

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle (FOTO: AFP PHOTO / THE DUKE AND DUCHESS OF SUSSEX / ALEXI LUBOMIRSKI) Objavljene su i službene fotografije s kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan: ''Presretni smo što ih možemo podijeliti s vama" Meghan Markle (Foto: Pixsell) Znat ćemo svaki korak: Ovo je Meghan Markle dobila nakon udaje za princa Harryja

Naime, kako piše časopis New!noć prije događaja u koji su bile uprte oči cijelog svijeta David Beckham tulumario je sa starletom Karom Keble White,čime se ona pohvalila na Instagramu na kojem mu je tako što je tagirala njegovo ime zahvalila na pićima koja je plaćao njoj i prijateljici Libby Allana. Kara je navodno nakon spomenutog podijelila i selfie s bivšim nogometašem, ali ju je ubrzo i izbrisala.

Naime, kako još ističe spomenuti časopis, Kara je slavila rođendan u blizini imanja Beckhamovih, pa su David i ova 25-godišnja producentica te event dizajnerica slučajno naletjeli jedno na drugo.