Nije joj bilo do smijeha

A zato je Victoria djelovala namrgođeno? Noć prije kraljevskog vjenčanja David Beckham malo se opustio

Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham, David Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) +0 David i Victoria Beckham (Foto: AFP) Galerija

Dan uoči kraljevskog vjenčanja David Beckham navodno se u jednom klubu zabavljao u društvu starlere Kare Keble White i njezine prijateljice.

Na dan kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, Victoria Beckham, koja je uz supruga Davida bila među uzvanicima, imala je poprilično suzdržan izraz lic,a što za nju i nije čudno, no mnogi su u priči koja je dospjela u medije sada i pronašli razlog njezina stava.

Pogledaj i ovo George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) George car Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Victoria Beckham (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Naime, kako piše časopis New!noć prije događaja u koji su bile uprte oči cijelog svijeta David Beckham tulumario je sa starletom Karom Keble White,čime se ona pohvalila na Instagramu na kojem mu je tako što je tagirala njegovo ime zahvalila na pićima koja je plaćao njoj i prijateljici Libby Allana. Kara je navodno nakon spomenutog podijelila i selfie s bivšim nogometašem, ali ju je ubrzo i izbrisala.

 

A post shared by K A R A K E B L E - W H I T E (@karakeblewhite) on

Naime, kako još ističe spomenuti časopis, Kara je slavila rođendan u blizini imanja Beckhamovih, pa su David i ova 25-godišnja producentica te event dizajnerica slučajno naletjeli jedno na drugo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene