Dan uoči kraljevskog vjenčanja David Beckham navodno se u jednom klubu zabavljao u društvu starlere Kare Keble White i njezine prijateljice.

Galerija


Na dan kraljevskog vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle, Victoria Beckham, koja je uz supruga Davida bila među uzvanicima, imala je poprilično suzdržan izraz lic,a što za nju i nije čudno, no mnogi su u priči koja je dospjela u medije sada i pronašli razlog njezina stava.

Victoria Beckham (Foto: Getty Images)
Victoria Beckham (Foto: Getty Images)

Vezani članci Thomas Markle (Foto: Profimedia) Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo'' George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Odlično se snašao i u konobarskoj ulozi: Clooney zauzeo šank na kraljevskom vjenčanju pa gostima točio vlastitu tekilu

Naime, kako piše časopis New!noć prije događaja u koji su bile uprte oči cijelog svijeta David Beckham tulumario je sa starletom Karom Keble White,čime se ona pohvalila na Instagramu na kojem mu je tako što je tagirala njegovo ime zahvalila na pićima koja je plaćao njoj i prijateljici Libby Allana. Kara je navodno nakon spomenutog podijelila i selfie s bivšim nogometašem, ali ju je ubrzo i izbrisala.

Naime, kako još ističe spomenuti časopis, Kara je slavila rođendan u blizini imanja Beckhamovih, pa su David i ova 25-godišnja producentica te event dizajnerica slučajno naletjeli jedno na drugo.