Agresivna i nasilna

Je li joj ovo stvarno trebalo? Slavna reperica uhićena nakon tučnjave u striptiz-baru!

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Getty) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Instagram) +0 Cardi B (Foto: Getty Images) Galerija

Cardi B sudjelovala je u tučnjavi u striptiz-baru, zbog čega će morati odgovarati pred licem pravde.

Američka reperica Cardi B još je jednom pokazala svoju ružnu sklonost nasilju i tučnjavi, zbog čega je ovaj put završila iza rešetaka.

Pogledaj i ovo Kevin Spacey (Foto: Profimedia) Šokantno Glumac Kevin Spacey optužen za spolno zlostavljanje trojice muškaraca: ''Ovo je rezultat prikupljenih dokaza''

Naime, Cardi B uhićena je nakon tučnjave u striptiz-baru te je optužena za napad i bezobzirno ugrožavanje. Policiji se navodno sama predala, a uskoro će se morati pojaviti i pred sudom, piše TMZ.

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Neimenovani izvor otkrio je kako je Cardi otpužena za napad na dvije konobarice, koje su ujedno sestre, Jade i Baddie Gi, i to zbog glasina da je Jade spavala s njezinim suprugom reperom Offsetom.

Incident se dogodio tijekom nastupa pjevača Migosa, a nakon što se licem u lice suočila sa sestrama, Cardi je svojim tjelohraniteljima naredila da ih napadnu bocama, stolicama i nargilama. Sestre su ozlijeđene, no odbile su medicinsku pomoć.

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Svjedok događaja je izjavio za TMZ kako je napad bio spontan i ništa nije dalo naslutiti da će do njega uopće doći.

Podsjetimo, Cardi B nedavno se potukla na zabavi organiziranoj povodom New York Fashion Weeka, kada je kolegicu Nicki Minaj gađala cipelom u glavu.

Čini se kako ju uhićenje i optužbe nisu previše iznenadili jer je pri izlasku iz policijske postaje spremno pozirala i smješkala se okupljenim novinarima i fotoreporterima. 

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene