Letjele i cipele

Potukle se reperice Cardi B i Nicki Minaj, jedna izašla sa zabave s velikom kvrgom na glavi

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Getty) +0 Cardi B (Foto: Getty) Galerija

Svađa između Nicki Minaj i Cardi B traje još od 2017. godine.

Jednu od njih sa zabave je otpratila policija.

Pogledaj i ovo Cardi B nije joj prvi put Bijesna reperica na koncertu gađala obožavatelja mikrofonom, a širi se i snimka njezina obračuna s DJ-em!

Sinoć je u hotelu Plaza u New Yorku održana zabava slavnog časopisa Harper' s Bazaar na kojoj su se pojavile brojne slavne dame, među kojima su bile i dvije trenutno najpopularnije reperice, Cardi B i Nicki Minaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

Prema iskazima svjedoka, Cardi je bila ta koja je agresivno pristupila stolu svoje kolegice uz riječi: "Samo da ti kažem nešto", kako bi se obračunala zbog laži koje je Nicki navodno širila o njoj. Umiješali su se zaštitari, a nakon što su ih razdvojili, Cardi je viđena kako baca cipelu na neprijateljicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Zabavu je na kraju napustila bosa i s velikom kvrgom na licu, a očevici tvrde kako je sve izgledalo grozno. Cardi je izašla i s poderanom haljinom, na podu je ostalo umjetne kose. Kvrgu je navodno "zaradila" od jednog od zaštitara koji ih je razdvajao te ju je slučajno lupio laktom.

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Neposredno nakon incidenta, Cardi je nastavila svađu na Instagramu gdje je objasnila zašto je tako reagirala. "Jedno je pljuvati po meni i govoriti ljudima koji rade sa mnom da nećeš raditi s njima zbog toga. No pričati o mom djetetu i tome kakva sam ja majka, to je granica koja se ne prelazi. Prenaporno sam radila da bi dopustila da se netko poigrava s mojim uspjehom", poručila je Cardi te komentirala kako se Nicki pravi da je frajerica samo na društvenim mrežama, dok je u stvarnosti kukavica.

Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CARDIVENOM (@iamcardib) on

Druga strana nije htjela komentirati događaj, a svađa traje još od 2017. godine kada su se cure počele međusobno vrijeđati u pjesmama, intervjuima te na društvenim profilima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene