Svi bruje o sponzorušama, a svi se pitaju kako pronalaze bogate muškarce? Možda upravo na ovaj način.


Djevojke koje se žele bogato udati od sada to čine s lakoćom. Poznate ili nepoznate, sasvim je svejedno. Način da pronađete bogatog muškarca lakši je no ikad.

Vezani članci Slika nije dostupna Otvorena škola za sponzoruše Slika nije dostupna Ovako su sponzoruše izgledale 1883.godine

Mobilna aplikacija "Seeking Arrangement" sve je popularnija u svijetu, a u Velikoj Britaniji u prošloj je godini ima porast od čak 40 posto. Naime, više od 250 tisuća djevojaka iz te zemlje putem ove aplikacije traži frajera. Radi li se o 'modernoj' prostituciji ili samo zabavi, teško je suditi, no jedno je jasno – bogatim muškarcima lake žene bliže su no ikad.

Zanimljivo je da ovu aplikaciju najviše koriste studentice, a aplikacija jasno kaže da je to prilika za upoznavanje bogatih ljudi i iskusiti kako je to voditi lagodan život.

Zaprepašćujuće je i to što je u Velikoj Britaniji evidentiran porast kriminaliteta upravo povezan s ovakvim aplikacijama, a otkako one postoje povećan je i broj prenošenja spolnih bolesti.


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju