Sinoć je otvorena ljetna sezona u jednim od najboljih dalmatinskih i istarskih klubova. Dobrih partija, s još boljim DJ-evima ni ovo ljeto neće nedostajati. U noćnom životu ulovili smo i Nikolu Karabatića. Sudeći po prvoj večeri - izgleda obećavajuće.


Toni Cetinski sinoć je zapalio Primošten. Dok su posjetitelji uživali u njegovim najvećim hitovima, on se mirio s činjenicom da mu ovog ljeta nema puno odmora. Ipak zvijezda večeri bio je francuski rukometni reprezentativac Nikola Karabatić. Iako je mamio ženske uzdahe, činilo se kako pogled nisu ukrale razgolićene žene.

Vezani članci Slika nije dostupna Provirite kroz ključanicu u Haninu 'Školu za sponzoruše' Slika nije dostupna Hana Hadžiavdagić otvara 'Savjetovalište za sponzoruše'!

A ludo je bilo i u Poreču. Istarski klubovi i ove sezone obećavaju. Njihov su adut najveća imena DJ scene, a mlade, lijepe djevojke nisu skrivale da su oduševljene glazbom i ludom zabavom, te smo ih pitali koliko novaca namjeravaju potrošiti i uspjeli otkriti da se neke cure nimalo ne srame što su – sponzoruše! Više u prilogu Scene!