Kokain i alkohol

Amber Heard tvrdi da je Johnny Depp bio 'pijan i drogiran' kada ju je napao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amber Heard navela je u sudskim dokumentima da je Johnny Depp bio pod utjecajem kokaina i alkohola kada ju je tukao.

Nakon samo 15 mjeseci braka, američki glumac Johnny Depp rastaje se od Amber Heard zbog 'nepomirljivih razlika'. Heard je zatražila na sudu da se Deppu odredi zabrana pristupa. Također, pojavila se izudarana, optuživši Deppa za obiteljsko nasilje.

Pogledaj i ovo showbuzz LJUBAV NE POZNAJE SPOL USUDILI SE PRIZNATI Slavni koji se ne srame onoga što zbilja jesu

Osim što je njezina odvjetnica Samantha Spector predala sudu brojne fotografije koje dokazuju da je Depp više puta tukao Amber tijekom braka, Heard u sudskim dokumentima tvrdi da je Depp većinu vremena tijekom njihovog braka bio 'jedva trijezan'. Tvrdi da je neprestano bio pijan i pod utjecajem droga, odnosno kokaina.

Jedino je bio trijezan dok je bio na snimanju filma, jer je tada angažirao osobnog kuhara i trenera te se otrijeznio. Nakon što je snimanje završeno, Depp se vratio svojim porocima. Heard tvrdi da u oba slučaja fizičkog napada za koja ga je optužila, Depp je bio 'pijan i drogiran'.

TMZ prenosi da je Heard također navela u sudskim dokumentima kako je Depp 'često paranoičan i njegova temperamentnost je posebno zastrašujuća za mene'. 'Johnnyjeva paranoja, zablude i agresija povećavale su se tijekom naše veze. Kao i moja svjesnost njegove zlouporabe droga.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene