Objavila fotografiju

SNIMILA TUČNJAVU Johnny Depp brutalno premlatio Amber Heard?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Amber Heard optužila je Johnnyja Deppa za obiteljsko nasilje. Objavila je i fotografiju na kojoj se vidi pretučeno lice.

Amber Heard zatražila je na sudu da odredi Johnnyju Deppu zabranu pristupa. Usto, pojavila se izudarana, optuživši Deppa za obiteljsko nasilje, piše TMZ.

Pogledaj i ovo Johnny Depp To mu sve treba? Rastrošni život Johnnyja Deppa: Čak 14 kuća i 45 luksuznih automobila samo je dio onog na što je spiskao stotine milijuna!

Njezina odvjetnica Samantha Spector predala je sudu brojne fotografije koje dokazuju da je Depp više puta tukao Amber tijekom braka. Posljednji u nizu napada navodno se dogodio u subotu, kada je Depp pretukao Amber. Heard tvrdi da se fotografirala odmah nakon napada.

Glumica tvrdi da ju je suprug pretukao i bacio mobitel na njezino lice. Tijekom Deppovog napada, Amber je pričala na mobitel pa je svojoj prijateljici poručila neka hitno zove policiju. Amber je dodala i kako je Depp napustio dom prije nego što je policija došla! Dodala je i da ima snimku premlaćivanja. Da podsjetimo, Amber i Johnny objavili su da se rastaju, ona je predala papire za razvod svega tri dana nakon što je Deppova majka umrla. Sada ga optužuje i za obiteljsko nasilje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene