Will Ferrell pokazao je novi imidž dok je trčao svojim kvartom u Los Angelesu, kada su ga snimili i paparazzi.

Galerija


Holivudski glumac i komičar Will Ferrell odlučio je poraditi na održavanju svoje forme, što nam pokazuju i njegove najnovije fotografije na kojima je uhvaćen kako trči svojim kvartom u Los Angelesu, no zapravo je svima pažnju privukao glumčev novi imidž.

Vezani članci Will Ferrell Glumac poznat kao osoba od koje je najteže dobiti autogram neprepoznatljiv u opuštenom izdanju Slika nije dostupna Probajte pogoditi tko je ova tajanstvena jahačica

53-godišnjeg Willa nismo dugo vidjeli nigdje u javnosti, a čini se da su mu u međuvremenu duža raščupana kosa i brada postale zaštitni znak s kojim ga nije tako lako prepoznati na prvi pogled.

Will se proslavio glumeći u brojnim komedijama, a magazin Autograph svojedobno mu je dodijelio zanimljivu titulu. Naime, proglasili su ga slavnom osobom od koje je najteže dobiti autogram.

"Ne znam kako sam dobio tu titulu. Potpisujem puno autograma, ali istina je da mučim ljude koji ih traže. Zezam ih i govorim stvari poput: 'Koliko jako želiš autogram? Jesi li siguran? Kažeš da si moj najveći fan, pa dokaži to.' Priznajem da radim takve stvari, moraju zaslužiti autogram", rekao je Will jednom prilikom.

Nakon pauze svih snimanja zbog koronavirusa glumac je ovih dana početo i snimati svoju novu seriju "Shrink Next Door", opisanu kao mračnu komediju nadahnutu istinitim događajima koji detaljno opisuju bizaran odnos psihijatra i njegova dugogodišnjeg pacijenta kojeg glumi Will.

Kritizirali su ju da se previše fotošopira, a sad ju zbog bikinija u kojem je jedva obuzdala obline dižu u nebesa!

Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!