Will Ferrell svojedobno je objasnio da je postao komičar jer se kao klinac u svom susjedstvu nije imao čime baviti osim smiješnim stvarima.

Galerija


Poznati komičar i glumac Will Ferrell (52) ne propušta šetnju sa suprugom Vivecom Paulin (50) i njihovim ljubimcima ni dok traje pandemija koronavirusa. 

Vezani članci Daniel Tay - 3 Postao je dio božićne tradicije, a evo kako izgleda ovaj slatki klinac 17 godina kasnije i čime se bavi Serija Glow - 6 Popularna serija "Glow" ipak neće dobiti četvrtu sezonu: Nemoguće je nastaviti snimanje

Supružnici su viđeni prošlog vikenda u blizini svog doma u Los Angelesu u sportskom izdanju sa psima. U jednom se trenutku glumačkom paru pridružio i jedan od njihova tri sina na biciklu u, kako se činilo, pidžami i kućnim šlapama. 

Inače, Will i Viveca u braku su od 2000. te imaju sinove Magnusa (16), Mattiasa (13) i Axela (10). Paulin je doselila iz Švedske u Ameriku zbog karijere i Willa je upoznala na satovima glume 1995. 

Ferrell se proslavio u komedijama, a magazin Autograph svojedobno mu je dodijelio zanimljivu titulu. Naime, proglasili su ga slavnom osobom od koje je najteže dobiti autogram. 

"Ne znam kako sam dobio tu titulu. Potpisujem puno autograma, ali istina je da mučim ljude koji ih traže. Zezam ih i govorim stvari poput: 'Koliko jako želiš autogram? Jesi li siguran? Kažeš da si moj najveći fan, pa dokaži to.' Priznajem da radim takve stvari, moraju zaslužiti autogram", ispričao je Ferrell.

Will je jednom rekao da je postao komičar jer je odrastao u sigurnoj četvrti u Kaliforniji, nitko ga nije tukao i bilo je dosadno, pa je mogao jedino raditi smiješne stvari s prijateljima. 

Supruga 75-godišnjeg glazbenika zbog nestašnog kostimića bila je meta svih pogleda na plaži