Bivša voditeljica emisija Nove TV "Red Carpet" i "Navigator" Marta Žegura povukla se iz javnosti nakon prekida s glumcem Franom Perišinom.

Galerija


Početkom 2000-ih Marta Žegura bila je jedno od najatraktivnijih lica s malih ekrana, no onda je nestala iz javnosti.

Vezani članci Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila! Robin Williams i Lisa Jakub Sjećate se ove dječje zvijezde? I drugi su se zapitali što joj se dogodilo, pa im je odgovorila i ponovno dospjela u centar pažnje

Nekadašnja voditeljica emisija Nove TV "Red Carpet" i "Navigator" pažnju javnosti privlačila je i vezom s 24 godine starijim glumcem Franom Perišinom s kojim je prohodala kada je njoj bilo 28, a njemu 52 godine.

Glumac je tada govorio kako ga je veza s mlađom voditeljicom i samog pomladila te nije krio koliko je zaljubljen u Martu, a 2012. godine su se i zaručili. Par je 2013. godine dobio sina Andriju, i sve je izgledalo idilično, no umjesto svadbe i obiteljske idile uslijedio je skandalozni prekid.

Perišin je, ogorčen na bivšu partnericu, na Facebooku objavio prilično papren status u kojem je iznio iznimno intimne detalje iz njezinog života pred cijelom javnosti.

Marta se nakon toga sve rjeđe počela pojavljivati u javnosti, a danas radi kao kostimografkinja u ZKM-u.

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu

Pogledajte kako je Maja Šuput uredila sobu za sina, pazila je na svaki detalj, a slike na zidovima su preslatke