Domaća celebrity scena puna je ružnih prekida. Donosimo vam neke od najgorih.


Koliko je ljubav predivna, svjedočili smo svi. No, onoliko koliko nekog jako volite, možete ga i zamrziti. Posebno je teško prekidati, a neki su prekidi zaista gori od ostalih. Ružnih prekida bilo je i na domaćoj celebrity sceni. Posljednji u nizu prekida je onaj Frane Perišina i Marte Žegure.

Frane Perišin i Marta Žegura

Vezani članci Severina Tko su domaće zvijezde koje su se odlučile za obrate u karijeri? Oni su napravili najzanimljivije promjene! Pjevač Milan Popović s prijateljem Bojanom Gaćesom Srpski glazbenik godinama je u problemima zbog neobične poveznice sa Severinom, sad se opet našao na meti njenih obožavatelja

Ovaj par ima i dječaka Andriju, oko kojeg se zapravo lome koplja. Perišin je, ogorčen na bivšu partnericu, na Facebooku objavio prilično papren status. U njemu je naveo i kako Martini biološki roditelji nisu isti koji su je odgojili, već je navodno u rodilištu zamijenjena. Iznimno intimne detalje iz njezinog života, Frane je iznio pred cijelom javnosti. Cijeli slučaj navodno će završiti na sudu. A sve je izgledalo idilično, Frane i Marta upoznali su se 2012. godine, a ubrzo se i zaručili te postali roditelji. Umjesto svadbe i zajedničke sreće, ogorčeni prekid.

Severina i Milan Popović

Fatalna ljubav, kako je počela, tako je i završila. Severina je pjevala na njegovoj proslavi rođendana 2011. godine. Kada ju je vidio, navodno je ostao bez daha. Zajedno su dočekali Novu godinu, a veza im je započela bajkovito. Činilo se da će to biti ljubav njezinog života, a pogotovo kada je ostala trudna te rodila malenog Aleksandra. No, već 2013. godine prekinuli su vezu. Tada su otkrili da su previše različiti da bi funkcionirali zajedno. I baš kad se činilo da će to biti miran prekid, počeli su sudski sporovi, koji još traju. Severina je u međuvremenu našla ljubavi sreću te se udala za Igora Kojića.

Vlatka Pokos i Ivica Biljan

Vlatka zaista nema sreće u ljubavi. Iako je planirala budućnost sa kanadskim inženjerom, javno su prekidali. S njegove strane, nimalo gospodski. Nazvao je Vlatku lažljivicom te je tvrdio da mu je lagala o svojoj prošlosti. Dodao je i kako je bila dosta ljubomorna. Mogao je to reći i samo njoj.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju