Uvijek je znala pogoditi

Vlatka Pokos u haljini s izrezom s prednje strane mamila je uzdahe prije 15 godina, bilo je to izdanje koje se ne zaboravlja lako!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Hrvoje Jelavic/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos- - 1 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos - 2 +4 Vlatka Pokos - 3 Galerija

Vlatka Pokos se u posljednjih 15 godina nije puno promijenila, a dokaz tome su fotografije koje iz tog razdoblja koje su se sada pojavile.

Vlatka Pokos je tijekom svoje bogate voditeljske karijere oduševljavala svojim modnim kombinacijama i dozom seksepila, a u jednoj takvoj pojavila se davne 2007. godine na Knin Festu u ulozi voditeljice.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 2 otvorila dušu Vlatka Pokos o muškarcima koji joj prilaze: ''Opsjedaju me puno mlađi, sanjaju o meni od srednje škole''

Danas 52-godišnja Vlatka tada je zablistala u ružičastoj haljini koja je imala otvor s prednje strane i otkrivala pogled na dekolte, a ispod koje nije nosila grudnjak. Kreacija joj je pristajala kao salivena, a čini se da se voditeljica do danas nije puno promijenila.

Tome su možda najbolji dokaz fotografije s društvenih mreža koje je Vlatka ljetos objavljivala, a na kojima su do izražaja došle njene obline i vitko tijelo.

Vlatka se ovih dana pohvalila i svojom novom, "hladnijom" nijansom plave boje kose za nadolazeće jesensko vrijeme, dok je pozirala u bijeloj poslovnoj haljini, koja je istaknula njezinu zgodnu liniju, a na to je kombinirala crne skupocjene salonke i torbicu. Valovita frizura i crne sunčane naočale dodatno su podignule cijeli stajling.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne +27 Cara Delevingne Zanimljivosti Mislila je da neće doživjeti ni 30 godina, a zbog njezinih novih uznemirujućih fotki svi plaču!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa - 7 Borna Sosa - 4 Borna Sosa - 8 Borna Sosa - 10 +26 Borna Sosa - 3 Celebrity Pogledajte kako je mlađahni Borna Sosa šarmirao našu poznatu voditeljicu na turskom jeziku: ''Ti si tako lijepa, volim te''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene