Blistala je!

Poluprozirna haljina Vlatke Pokos još se dobro pamti, u njoj je mamila uzdahe, a strateške dijelove prekrilo je tek malo čipke!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos Nel Pavletic/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Ivana Delač Vlatka Pokos i Ivana Delač Vlatka Pokos Vlatka Pokos- - 4 Vlatka Pokos- - 2 Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos Ivana Čuljak, Asim Ugljen i Vlatka Pokos +3 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos bila je jedna od brojnih poznatih Hrvatica koje su tijekom proteklih 13 godina sudjelovale na manifestaciji Riječke stepenice, a koja će ovih dana doživjeti svoje 14. izdanje.

Modna manifestacija Riječke stepenice ove će godine doživjeti svoje 14. izdanje, a tijekom proteklih 13 godina na njoj su sudjelovale brojne poznate osobe, između ostalih i Vlatka Pokos.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 4 Ekskluzivno za in magazin! Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Vlatka je u toj prilici bila zablistala u čipkastoj haljini s prozirnim dijelovima koja joj je pristajala kao salivena, a čini se da se do danas nije puno promijenila.

Ljetos je oduševila svoje obožavatelje i pratitelje na društvenim mrežama zanosnim fotografijama s plaže, na kojima su do izražaja došle njene obline i vitko tijelo.

Modna manifestacija 14. Riječke stepenice održat će se ovog petka na prekrasnim kamenim stubama u centru Rijeke.

Aktualna Miss Universe Hrvatske 2022. Arijana Podgajski, Mia Rkman, voditeljica Elena Jung, Miss Zagreba Lucija Begić, modna influencerica Antea Valenta, Kraljica Hrvatske Ema Gračan nosit će modne revije kao i Donatella Meden, Francuskinja hrvatskih korijena koja se ove godine plasirala u najljepših 10 na prestižnom izboru za Miss Francuske 2022. Pridružit će im se i nekadašnji Mister turizma svijeta Phillip Kleva, dok će voditelj 14. Riječkih stepenica biti Davor Garić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +25 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Celebrity Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle +15 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Novi bombastični intervju Meghan Markle kojim je šokirala javnost, a imala je i pomalo bizaran zahtjev

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene