Tara Reid, zvijezda filma ''Američka pita'', snimljena je u javnosti nakon dugo vremena dok se zabavljala na plaži kako uživa u društvu prijatelja.

Galerija


Tara Reid (45) proslavila se 1999. u "Američkoj piti" kao simpatična slatkica Vicky, a posljednjih godina šokira javnost svojom pretjeranom mršavošću, u kojoj ona ne vidi problem. 

Vezani članci Mia Negovetić - 18 Njezina izvedba hrvatske himne od prije 6 godina još se pamti, a zanimljivo je vidjeti koliko se od tada promijenila! Jerry O\'Connell Ovaj glumac toliko se promijenio, na njega su mnogi i zaboravili, pa nema šanse da na prvu pogodite o kome je točno riječ!

Glumica je snimljena na plaži u Miamiju dok je uživala sa svojim prijateljima. Tara je u ružičastom bikiniju pokazala svoju vitku liniju koja je i dalje zabrinjavajuća. 

Reid je prošlog mjeseca otkrila da je u planu snimanje petog nastavka popularne franšize "Američka pita".

"Ne mogu vam reći kada se vraćamo na set jer zaista ne znam kada će to biti, moraju se okupiti svi glumci i uskladiti rasporedi", ispričala je za Entertainment Tonight. 

"Scenarij je gotov, samo ću to reći. To je jedan od najboljih dijelova franšize", dodala je Tara, koja je prošle godine priznala da sanja o osvajanju Oscara. Ipak, službeno nije najavljeno snimanje nastavka "Američke pite". 

Inače, Tarini glumački uspjesi završili su u sjeni njezine šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. Svojedobno je objasnila kako puno jede, no ima jako brz metabolizam. "Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugome jer reći će vam da jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

Dodala je kako jede normalno i smeta joj što ljudi zbog njezine vitke figure pretpostavljaju da ima problema s hranom. Ističe da je sretna sa svojim izgledom unatoč ružnim komentarima.

Od atributa su Tari ostale samo grudi koje je sredila plastičnom operacijom i to je javno priznala. Prvi je zahvat bio loše izveden i kirurg joj je unakazio grudi. "Izgledalo je sve gore i gore. Nisam nikad mislila da ću jednom imati takve užasne bradavice", ispričala je. Uz to, odlučila se i na estetski zahvat trbuha koji nije ispao kako je očekivala. 

Navodno je operirala i lice te stavljala botoks, a izgled lica pogoršalo je i to što se borila protiv ovisnosti o alkoholu.

Bujna Slavonka sasvim otvoreno o pet minuta slave koja je prešla granice Hrvatske: ''Žene se zgražaju kad me vide, a muškarci se udaraju laktovima''

Nives objavila bombastičan video u badiću oko kojeg se vodi rasprava, ima i poruku za sve koji misle da je pogriješila veličinu!