Tara Reid je na crvenom tepihu izgubila ravnotežu te je pala, a sama se sebi nasmijala te se samo nastavila fotkati.

Galerija


Glumica Tara Reid se na crvenom tepihu u Los Angelesu pojavila u vrtoglavo visokim petama, a upravo zbog njih imala je i nezgodu koju su uhvatile brojne kamere. 45-godišnja glumica je izgubila ravnotežu te je pala nasred crvenog tepiha., a fotke je objavio Daily Mail. Nasmijala se sama sebi istoga trenutka te je ustala i nastavila se fotografirati.

Vezani članci Tara Reid Od slatkice lijepih atributa ostale samo umjetne grudi - pretjerala je s gubljenjem kila i operacijama David Spade, Pamela Anderson Ljubio je čak i najpoznatiju prsatu plavušu, a lista njegovih zgodnih ljubavnica veća je i od poznatijih zavodnika

U rukama je cijelo vrijeme držala dva psića, a za Daily Mail je rekla kako nije na crvenom tepihu bila preko godinu dana zbog pandemije koronavirusa te se odvuknula od hodanja u visokim potpeticama.

Zvijezda filmova "Američka pita" posljednjih godina više interes javnosti izaziva estetskim korekcijama, drastičnim promjenama kilaže i ispijenim izgledom nego ulogama, a u nekoliko navrata se našla na udaru kritika zbog toga.

Posljednjih je godina zanemarila glumu u potpunosti i bavi se produciranjem, ali i dalje priželjkuje najprestižniju filmsku nagradu, što je otkrila u jednom od nedavnih intervjua. Pričalo se puno o njezinoj ovisnosti, problemima s poremećajem prehrane, a od bujnih oblina ostale su joj samo grudi koje je povećala implantantima, a operacija nije baš najbolje prošla što je vidljivo i na današnjim fotografijama.

Svojevremno je slovila i kao jedna od najvećih holivudskih partijanerica, družila se sa starletama poput Paris Hilton i Kim Kardashian, a vodila je buran ljubavni život.

Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

Nekad zgodni zavodnik koji izbjegava medije napravio je iznimku i stao pred kamere, ovako više ne izgleda