jesu li slični?

Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Galerija

Petar Grašo ima mlađu sestru Bugu, koja se rijetko pojavljuje u javnosti, a sada je osvanula njihova zajednička fotografija iz 2006. godine.

Pjevač Petar Grašo (45) na sceni je više od 25 godina, a njegova popularnost seže i izvan granica Lijepe Naše.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš neočekivano! Samozatajna sestra Petra Graše iznenadila javnim istupom nakon što se godinama skrivala od javnosti

I dok je on svojim stasom i glasom dobro poznat diljem regije, mnogi uopće ne znaju za njegovu mlađu sestru Bugu, koja živi posve drugačijim životom i izbjegava pojavljivanja u javnosti.

No sada je isplivala rijetka zajednička fotografija brata i sestre, i to iz 2006. godine. Grašo i Buga tada su zajedno bili na Dori te su zagrljeni pozirali fotografima, a fotku možete vidjeti u galeriji.

Buga inače živi u Berlinu sa svojim partnerom, košarkašem Leonom Radoševićem, koji tamo igra za klub Alba, a zajedno imaju i kćerkicu Leni.

Prošle godine je osvanula i na fotkama Viktorije i Dina Rađe, s kojima je zajedno bila u SAD-u.

Inače, Rađa će biti Grašin vjenčani kum, a pjevač će stati pred oltar u subotu, 19. veljače. S budućom suprugom Hanom Huljić čeka i svoje prvo dijete, prinova bi trebala stići naljeto.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle Zanimljivosti Ovih pet domaćih parova savršeno funkcionira na pozornici i kod kuće, otkrili su i što je potrebno za takav balans

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene