Koliko se promijenila!

Sve nas je osvojila kao neobična djevojčica u hit-seriji, a ovih se dana nikako ne odvaja od sina legendarnog rockera!

Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Getty Images 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) +5 Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Galerija

Millie Bobby Brown objavila je na Instagramu novu fotografiju s dečkom Jakeom Bongiovijem pa dobila milijune lajkova pratitelja.

Mlada britanska glumica i jedna od najutjecajnijih osoba današnjice, 17-godišnja Millie Bobby Brown podijelila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj razmjenjuje nježnosti sa svojim dečkom Jakeom Bongiovijem uz božićno drvce.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi - 3 neki misle da je prerano! Mlada svjetska zvijezda podijelila sretne, ali i neočekivane vijesti, no čestitke joj svejedno pristižu!

Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u kući sa šest spavaćih soba vrijednoj 20 milijuna dolara 19-godišnjeg sina Jona Bon Jovija, što bi značilo da veza mladog para postaje sve ozbiljnija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Millie Bobby Brown (@milliebobbybrown)

Millie je vezu s Jakeom službeno potvrdila u lipnju i to nakon što je završila romansu sa sinom Davida i Victorije Beckham Romeom, a prije njega povezivali su je i s pop pjevačem Jacobom Sartoriusom te ragbijašem Wigan Warriorsa Josephom Robinsonom.

Millie, koju na Instagramu trenutačno prati 47,2 milijuna ljudi proslavila se zahvaljujući znanstvenoj-fantastičnoj seriji "Stranger Things", no brzo je osjetila i tamnu stranu slave.

Dvije godine kasnije, Millie se dogodilo nešto što nije mogla predvidjeti, a što je zapravo u modernom društvu česta pojava na koju stručnjaci sve glasnije upozoravaju. Naime, postala je žrtva okrutnog online zlostavljanja kada su je korisnici Twittera lažno optužili za homofobne i rasističke komentare.

Mlada glumica pokušala je dati sve od sebe kako to ne bi previše utjecalo na nju, ali stvari su postale još gore. Twitterom je, naime, počeo kružiti hešteg s porukom "smaknimo Millie Bobby Brown" i širio se velikom brzinom. U to vrijeme bilo joj je tek 14 godina te se odlučila povući s drušvenih mreža i obrisati privatni račun na Twitteru, ali i kreirati novi račun s imenom "Millie stop hate", na kojem je odlučila širiti pozitivne poruke ljubavi i nade s ciljem suzbijanja mržnje na društvenim mrežama.

Odbila je ostati u sjeni i šutjeti o situaciji u kojoj se našla. Nedugo nakon toga osvojila je MTV nagradu za najbolju izvedbu, a u govoru zahvale odlučila je poslati vrlo važnu poruku.

"Budući da znam da mnogo mladih gleda ovo isto kao i odrasli ljudi, mogu nas podsjetiti da u slučaju da nemate ništa lijepo reći, nemojte ni govoriti. Na ovom svijetu ne bi trebalo biti mjesta nasilju i neću ga tolerirati, a ne bi trebao ni nitko od vas. Ako trebate podsjetnik koliko sami vrijedite i dići se iznad mržnje, javite mi se na Instagramu", poručila je Millie.

Uskoro se našla u vrlo važnoj ulozi UNICEF-ove ambasadorice dobre volje, i to najmlađe u povijesti, te je nastavila glasno govoriti u ime onih koji to ne mogu sami.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +8 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šuškalo se da je željna samo njegovog novca, a on je zbog nje sada poradio na mišićima s kakvima ga dosad još nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene