Isplivale su fotografije iz 2007. godine kada su se mnogi poznati Hrvati okupili na proslavi 40 godina karijere pokojnog Đorđa Novkovića u emisiji Zuhra Light Show.

Galerija Mišo Kovač i Severina Severina, Đorđe Novković i Zlatan Zuhrić-Zuhra Đorđe Novković i Mišo Kovač +17 Neda Ukraden

Zlatan Zuhrić- Zuhra je 2007. godine na Novo TV vodio "Zuhra Light Show" u kojem je ugostio brojne poznate osobe s domaće estrade.

Najviše zvijezda okupilo se na proslavi 40 godina karijere pokojnog skladatelja Đorđa Novkovića, a sada su isplivale fotke iz te emisije koja je emitirana samo mjesec dana prije Novkovićeve iznenadne smrti.

Iste je godine u listopadu tragično poginuo i Toše Proeski koji je također gostovao u emisiji uz Severinu, Matu Mišu Kovača sa suprugom Lidijom, Petra Grašu i Danijelu Martinović, Jelenu Rozgu, grupe Coloniiu i Feminem, Nedu Ukraden i mnoge druge.

Đorđe je mnogima od njih svojim pjesmama omogućio uspješnu karijeru, pa su došli slaviti s njim, a zahvaljujući nastupima naših zvijezda atmosfera u showu je bila itekako vesele.

U našoj galeriji pogledajte kako su zabavljali i koliko su se naši poznati promijenili u zadnjih 14 godina, a prisjetiti se i onih koji više nisu s nama.

Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata Petar Grašo i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić s Petrom Grašom +17 Petar Grašo i Tonči Huljić

Isplivale fotke Danijele Martinović stare 15 godina, pogledajte koliko se promijenila, a zanimljiv je i prozirni top koji je tada nosila! Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 9 Danijela Martinović - 8 +22 Danijela Martinović - 4

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju