Danijela Martinović 2006. godine snimala je emisiju ''Nad lipom 35'', a kad se usporede današnje s tadašnjim fotografijama, čini se kao da nije dana ostarjela.

Galerija Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 9 Danijela Martinović - 8 +22 Danijela Martinović - 4

Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, Danijela Martinović, ove je godine proslavila 50. rođendan, ali mnogi se slažu da su godine za nju samo broj jer izgleda kao da dana nije ostarjela. 

Vezani članci Danijela Martinović Danijela Martinović objavila novu fotku s porukom, a svi su se odmah složili oko jedne stvari! Hana Huljić i Petar Grašo Ljubavna romansa Petra Graše i Hane Huljić dobila je nastavak, a sad je i još jedna stvar poprilično sigurna!

U to se možemo uvjeriti na njezinim fotografijama nastalima 2006. godine na snimanju emisije "Nad lipom 35".

Danijela je tada imala nešto dužu frizuru nego danas, a pojavila se u odvažnoj kombinaciji koja je uključivala prozirnu majicu ispod koje se vidio grudnjak.

I tada je imala besprijekornu liniju koju je zadržala sve do danas, a na kojoj joj zavide i brojne mlađe kolegice.

Uvijek nasmijana Danijela pokušala je ispričati što se krije iza lica vesele djevojčice, a svi koji su to pročitali dobili su dobar uvid u sretne, ali i one manje zabavne trenutke njezina života.

''Mislim da se svaki korak isplatio. Nije bilo lako slušati svoje srce, nije bilo lako pratiti, svi bi jedno, a ja bih nešto potpuno drugo. Treba se izboriti za to i to je poruka koju želim poslati. Nije jednostavno, ali je neophodno. Taj susret sa sobom je neophodan, a kad se susretnete sa sobom, u konačnici to je jedini susret koji ne možemo izbjeći. I što prije se susretnemo sa sobom, mogu nam se događati samo stvari za koje nikad u životu nismo mogli pretpostaviti da mogu biti, od ljudi, susreta, događaja, situacija, obilja...'', izjavila je Danijela jednom prilikom u intervjuu za In magazin.

Na tužnu životnu priču ove djevojke teško je ostati imun, a zbog njezina talenta Martina se jedva sabrala i smogla snage govoriti! Martina Tomčić Maja Šuput Anatacha Filimone Kević Zandamela +16 Anatacha Filimone Kević Zandamela

Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto! Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov Martina Tomčić +19 Oleg Tatarynov

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju