Žanamari Perčić je nekad imala potpuno drugačiji imidž pa je tako kosu bojala u svjetliju nijansu dok je sada zanosna crnka, a i nije se izazovno odijevala kao sada.

Galerija


Žanamari Perčić (39) spada među najseksi Hrvatice, a zanimljivo je vidjeti koliko se promijenila od početaka svoje pjevačke karijere od danas. 

Vezani članci Tara Reid Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu Film 10 razloga zašto te mrzim - 4 Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

Na arhivskim fotografijama iz 2007. vidljivo je da je Žanamari nekad imala potpuno drugačiji imidž. Imala je svjetliju kosu i šiške dok je sada zanosna crnka. 

Usto, pjevačica nije nosila tako izazovne odjevne kombinacije kao posljednjih godina u kojima ističe glavne atribute i pokazuje koliko je dovela svoje tijelo do savršenstva s vježbanjem.

Inače, Žanamari je pjevačku karijeru započela pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. godine. Makaranka je 2005. izdala svoj prvi album koji je nazvala svojim imenom.

Četiri godine kasnije je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu te se vjenčali 2014. Supružnici imaju kćer Gabrijelu (5).

Žanamari je 2012. odradila snimanje za naslovnicu magazina Playboy i toga se nedavno prisjetila na Instagramu. Pjevačica je na njoj pozirala samo u raskopčanoj kožnoj jakni i poderanim najlonkama, a pozornost s dekoltea skrenuo je njezin piercing pupku, ali isklesani trbušnjaci koji odaju da je već tada redovito posjećivala teretanu.

Perčić je progovorila za In magazin o estetskim korekcijama i istaknula da ju ljudi pitaju za neke dijelove tijela je li ih operirala. 

"Pa, zapravo nisam nikada imala nijednu plastičnu operaciju. Imala sam jednu operaciju, i to operaciju nosa koja mi je bila prvenstveno funkcionalnog tipa! Znam da svi to kažu, ali možete vidjeti moj karton'', poručila je Žanamari.

Utjelovit će gay policajca i snimiti scene seksa s muškarcem, škakljivi prizori mu nisu problem

Divna gesta Thompsonove samozatajne supruge koja je i njega potaknula na hvalevrijedan potez: "E to je veličina"