Zaštitni znak bio i ostao!

Ovako je Šuput izgledala prije 16 godina kada je šetala i modnim pistama, a jedna stvar se kod nje do danas nikako nije promijenila!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput se 2005. godine našla u ulozi modela na jednoj modnoj reviji, a osmijeh s lica nije skidala!

Pjevačica Maja Šuput kroz bogatu je glazbenu karijeru često mijenjala svoj imidž i stil, ali širokog osmijeha kao svog zaštitnog znaka nikada se nije odrekla.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

U to se možemo uvjeriti i na fotografijama nastalima u studenom 2005. godine i to na 70. Dodjeli zlatne igle na kojoj je Maja sudjelovala u ulozi modela na modnoj reviji. Tada je imala valovitu kosu, a na sebi je nosila mini suknju iskombiniranu s dolčevitom i prslukom bez rukava, a bio je to jedan od rijetkih trenutaka kada nije nosila visoke potpetice već ravne čizme na vezanje.

Maju i ove nedjelje gledamo u novoj epizodi showa "Supertalent" kao članicu žirija, u čijoj je sezoni posebnu pažnju posvetila frizurama, pa smo je tako imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

Nema sumnje da nas i u narednim emisijama "Supertalenta" od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje, pa je, uz zanimljive točke, i to nešto čemu se gledatelji mogu radovati.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +10 Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Celebrity Nikome nije jasno što to ima ovaj 27-godišnji mladić da u njegovom zagrljaju završavaju i puno starije ljepotice!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Sandra Bullock (Foto: Getty Images) Matthew McConaughey (Foto: Instagram) Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) +3 Matthew McConaughey i Camila Alves (Foto: AFP) Zanimljivosti Vezu su od svih uspjeli tajiti čak dvije godine i malo tko se sjeća da su bili zajedno, a evo u kakvom su točno odnosu danas

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene