otputovali u tursku

Dok suprug zaljubljeno gleda u Maju Šuput, njezini obožavatelji zabrinuli su se za njega zbog smiješnog detalja

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je fotografije iz Istanbula, gdje uživa sa svojom obitelji, a jedan komentar privukao je veliku pozornost.

Pjevačica Maja Šuput ovih dana uživa na obiteljskom odmoru u Istanbulu, kamo je otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinčićem Bloomom, a pohvalila se i fotkama s putovanja.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je pozirala sa suprugom u elegantnoj haljini i visokim čizmama dok je suprug zaljubljeno gleda, a brojni pratitelji redom su joj pisali komplimente. Jedan od komentara posebno je nasmijao mnoge. "Majo, kupi mužu čarape, zima je", napisala joj je jedna pratiteljica aludirajući na činjenicu da Nenad na nogama ima lakirane cipele, no ne i čarape.

Samo dan ranije Šuput je u nekoliko priča na Instagramu pokazala luksuzni restoran iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli Istanbul, pogotovo u večernjim satima, a pohvalila se i da je posjetila trgovine poznatih modnih brendova. Objavila je i preslatki video Blooma, kojeg je povela u šoping, a koji je raznježio njezine pratitelje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pjevačica je novo putovanje najavila objavom fotografije iz zagrebačke zračne luke na kojoj pozira s malenim Bloomom u naručju, koji nastavlja otkrivati svijet.

"Najveseliji putnik nastavlja otkrivati svijet. Istanbul, stižemo", napisala je Maja uz fotografije na kojima pozira u ležernom izdanju.

Dok ne putuje i pjeva, Maju gledamo u novoj sezoni Supertalenta, u kojoj je posebnu pažnju posvetila i frizurama, pa smo je tako dosad već imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Instagram) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) +5 Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Celebrity Brat slavnih sestara godinama se skriva od medija zbog kila koje je nakupio, no sad je nakon dugo vremena objavio svoju najnoviju fotku!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Paris Hilton (Foto: Profimedia) Paris Hilton (Foto: Profimedia) +0 Paris Hilton (Foto: Profimedia) Celebrity Raskošno vjenčanje koje su svi čekali: Udala se bogata nasljednica, procurile su i prve fotografije s luksuzne svadbe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene