Izazvala kontroverze

Sa samo 15 godina prvi se put skinula na filmu i snimala scene seksa, a pogledajte kako danas izgleda ova prirodna ljepotica

Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) +0 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Galerija

Brooke Shields mnogi pamte iz filma "Plava laguna" koji joj je zapravo donio svjetsku slavu.

Američku glumicu Brooke Shields upoznali smo davnih dana kada je kao tinejdžerica dobila ulogu u kultnom filmu "Plava laguna" iz 1980. godine, u kojem se samo 15 godina pojavila u potpunosti razgolićena i snimala scene seksa, što je mnoge tada šokiralo i izazvalo brojne kontroverze.

Pogledaj i ovo Brooke Shields i Keith Carradine bizarna stvarna priča Sa samo 13 godina bila je prisiljena ljubiti dvostruko starijeg kolegu, a njezina je majka sve to mirno promatrala

No od tih dana su prošle godine i godine, a Brooke se nakon toga pojavila u nizu filmova i serija, no u zadnje je vrijeme karijeru morala ostaviti po strani zbog zdravstvenih problema od kojih se uspješno oporavlja, barem ako je suditi po zadnjim fotografijama na kojima je snimljena u javnosti.

Naime, 55-godišnja glumica ozlijedila se ozbiljno u siječnju ove godine kada je pala s daske za održavanje ravnoteže te slomila natkoljenicu i ozlijedila ruku pa se još uvijek kreće pomoću štaka. Ovih je dana snimljena u New Yorku u ležernom izdanju dok je lice sakrila iza zaštitne maske i sunčanih naočala.

Brooke je svjetsku slavu donio film "Plava laguna" u kojem je utjelovila ulogu prirodne ljepotice koja je odrasla na pustom otoku. Nije bila ni punoljetna dok je snimala scene seksa, a prije desetak je godina iznenadila javnost kada je priznala da je bila djevica sve do svoje 22. godine.

Javnost ju je oduvijek smatrala ljepoticom i divila joj se, iako ona samu sebe dugo vremena nije tako doživljavala zbog čega se nije htjela upuštati ni u ljubavne veze. Danas otvoreno priznaje kako joj je žao što nije ranije zavoljela samu sebe i svoj izgled jer bi mladost provela bezbrižnije i opuštenije.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u badiću, a ovaj put se u prvom planu nije našao dekolte već skriveni detalj: "Nema onog tko nije zumirao"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene