Obožava pozirati u badićima

Bila je jedna od najtraženijih modela u svijetu, a ni u 68. godini ne želi prestati raditi i izgleda gotovo isto kao prije 30-ak godina

Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) Christie Brinkley (Foto: Instagram) +0 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Galerija

Christie Brinkley u modnom svijetu se proslavila tijekom 70-ih i 80-ih godina, a aktivna je i danas.

Američka manekenka, glumica, a danas i uspješna poduzetnica Christie Brinkley niti u 68. godini ne prestaje izazivati divljenje gdje god da se pojavi, a njezinim su obožavateljima najzanimljivija izdanja u minijaturnim bikinijima u kojima obožava pozirati.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley i Padma Lakshmi ma je li moguće? Nikad ne bi pogodili koliko zapravo ove dvije prekrasne žene imaju godina, svojim mladolikim izgledom svaki put sve ostave u nevjerici!

"Premlada sam da ne bih radila i volim svoj posao", izjavila je u jednom od nedavnih intervjua za The Times u kojem je i progovorila o problemu nedovoljnog angažiranja starijih žena u modnoj industriji.

"Radim u ovoj industriji posljednjih 47 godina i ona se razvila tijekom vremena, ali starije žene i dalje nisu dovoljno uključene u posao. Žene mi govore da se vide u tom poslu, žele biti elegantne. Žele biti primijećene", zaključila je Christie.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley)

Christie je na vrhuncu slave bila tijekom 70-ih i 80-godina kada je krasila mnoge naslovnice i bila zvijezda modnih snimanja, a priznaje da je i dalje zaljubljena u svoj posao iako su joj neki tvrdili da će joj karijera završiti kada navrši 30 godina.

A tridesetak godina kasnije ponosno je pozirala za naslovnicu Sports Illustrateda i to sa svojom 22-godišnjom kćeri Sailor i 35-godišnjom Alexom.

Christie se prije godinu dana povrgla i operaciji kuka koji je povrijedila još 1994. godine u helikopterskoj nesreći u Coloradu, a bilo kakve druge zahvate na svom tijelu negira.

"Da, dobro vidite. To je povez na mom kuku. Ozlijedila sam ga u pada helikopteru na svom zadnjem skijanju u planinama Telluridea prije mnogo godina. Bolovi su se iz godine u godinu pojačavali. Liječnici su mi rekli da bih ga trebala zamijeniti prije 12 godine, ali operacija mi je tada zvučala zastrašujuće", napisala je na Instagramu uz fotografiju koju je objavila nakon operacije.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Instagram) Henry Cavill (Foto: Getty Images) Henry Cavill (Foto: Instagram) +6 Henry Cavill (Foto: Instagram) Zanimljivosti Miljenik žena uhvaćen u šetnji sa zanosnom plavušom, nije dugo trebalo da se sazna o kome je riječ

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) +0 Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sa samo 15 godina prvi se put skinula na filmu i snimala scene seksa, a pogledajte kako danas izgleda ova prirodna ljepotica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene