Ona ne stari

Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah

Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: AFP) +0 Christie Brinkley (Foto: Instagram) Galerija

Christie Brinkley svojom pojavom i pozitivnošću plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Američka manekenka, glumica i poduzetnica Christie Brinkley oduševila je 590 tisuća svojih pratitelja na Instagramu objavivši fotografije s luksuznog kruzera, te još jednom pokazala zašto su ju nekad nazivali jednom od najseksepilnijih i najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley (Foto: Instagram) Bezvremenska ljepotica Ova žena slavi 70. rođendan: ''Želim prihvatiti bore i da mi se vidi malo života na licu!''

Mnogi su tako zaključili da ova, danas 66-godišnja plavuša djeluje upola mlađe, njezin su zaštitni znak duga plava kosa u loknama, široki osmijeh koji rijetko kada skida s lica, ali i vitko tijelo kojim može bez problema zasjeniti neke mlađe kolegice. Svoj izgled duguje pravilnoj prehrani, pozitivi i kvalitetnom snu, kao i vježbanju u teretani, plivanju i skijanju. Ipak, za njega je djelomično zaslužan i botoks, ali koji ubrizgava u vrat, a ne u čelo, a uz to odlazi i na laserske tretmane pomlađivanja nogu.

"Ti si definitivno božica, predivna si i oduzimaš dah", "O nebesa, kakva lijepa dama", Sviđa mi se tvoj stav", "Najbolja od najboljih", "Kosa ti je prekrasna", "Ti ne stariš", "Istinska ljepotica", "Volim tvoj osmijeh", "Ti si mi inspiracija, predivna izvana i iznutra", samo su neki od tisuću komentara koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on

Christie je svjetsku slavu stekla nakon što se pojavila u časopisu "Sports Illustrated", za koji je spremno pozirala u badiću, a nakon toga su ju čak tri puta zvali ne bi li snimila nova izdanja. U svojoj bogatoj karijeri pojavila se na više od 500 naslovnica časopisa, a bila je i zaštitno lice mnogih slavnih modnih kuća i brendova.

U javnosti je najpoznatija po pojavljivanju u legendarnom spotu za pjesmu "Uptown Girl" pjevača Billyja Joela, s kojim je nekoliko godina provela i u braku.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) Celebrity Glumica se oglasila prvi put nakon što ju je dečko pretukao i objavila fotografiju kojom je sve iznenadila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene