Napravio potpuni zaokret!

Sjećate se Fuada Backovića Deena? Dvaput smo ga gledali na Euroviziji, više ne živi u BiH, a vani je našao i dečka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fuad Backović Deen već godinama ne živi u BiH i više se ne bavi glazbom, no mnogi još dobro pamte njegov nastup na Euroviziji 2004. godine.

Bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović, poznatiji kao Deen, popularnost u regiji stekao je kada je 2004. godine predstavljao svoju zemlju na Euroviziji u Istanbulu.

Pjevao je pjesmu "In the disco" za koju je glazbu i tekst napisala naša pjevačica Vesna Pisarović, a natjecanje je završio na devetom mjestu.

Deen se na Euroviziju vratio i 2016. godine, kada je s pjevačicom Dalal Midhat-Talakić, violončelisticom Anom Rucner i reperom Jalom Bratom otpjevao pjesmu "Ljubav je", no nisu se uspjeli kvalificirati u finale natjecanja.

Imali smo ga priliku gledati i u prvoj sezoni Farme 2008. godine, no samo nakratko, jer je iz showa ispao prvi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wil Phearson III (@wilphearson)

A Deen posljednjih godina živi izvan BiH i ima novu karijeru. Prvo je sedam godina živio u Italiji, a zatim se preselio u Los Angeles, gdje radi kao modni savjetnik.

Svojim životom u Americi hvali se na Instagramu, gdje ne krije i da je sretno zaljubljen. Deenov dečko zove se Wil Phearson III i obojica često dijele zajedničke fotke na kojima izgledaju baš sretno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fuad Backović DEEN (@fuad_backovic_deen_)

Kako Deen izgleda danas i koliko se promijenio otkako smo ga prvi put gledali na Euroviziji, pogledajte u našoj galeriji.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 5 +0 Petar Grašo Celebrity Petar Grašo opet ljubi! U vezi je s 14 godina mlađom pjevačicom koja je svima već jako dobro poznata

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +15 Anatacha Filimone Kević Zandamela Celebrity Ne stišavaju se reakcije na nastup djevojke koja je rasplakala cijelu Hrvatsku, a ona je već velika zvijezda na TikToku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene